proslava-piknik-dogadjaj-slanciz-beograd

Proslava i organizacija piknik događaja (Beograd)

Kompletna organizacija pop-up piknik dogadjaja na otvorenom omogućava Vam da kvalitetno provedete vreme sa gostima. Naši piknici su pažljivo organizovani. Volimo detalje i brinemo se da vaš piknik bude savršen do najmanjih sitnica. Imamo inventar vrhunskog kvaliteta koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

Zamislite luksuzni piknik gde se odabrana tema susreće sa poslasticama inspirisanim sirevima i vinom, a ne morate da mrdnete prstom – to je slančiz pop-up piknik. Vodimo računa o svim detaljima – tražimo savršenu lokaciju, donosimo hranu i postavljamo je da izgleda neverovatno. Osim toga, sve počistimo kada završite sa događajem.

Bez obzira šta slavite, bilo da je to rođendan, godišnjica, prosidba ili jedna od svakodnevnih pobeda (kao što je odvajanje vremena za devojački ručak vikendom), želimo da vam pomognemo da stvorite najinspirativnije, jedinstveno i opuštajuće iskustvo.

Izaberite jednu od tema za piknik sa opcijama koje možete dodati i učiniti ga jedinstvenim za Vaš događaj. Vi birate datum, vreme i lokaciju, mi radimo ostalo!

Piknik za rodjendan

Rođendanski piknik je odlična ideja ako želite da iznenadite slavljenika žurkom iznenađenja.

Piknik rodjendan za pse

Ovaj zabavan, razigran piknik je savršen način da uživate u trenucima sa svojim četvoronožnim prijateljem. Proslavite svoje krzneno čudo (i njihove prijatelje) sa slančiz pop-up piknikom, koji uključuje šešire za zabavu za pse, poslastice, tortu, igračke za pse i tematske dekoracije pored svih potrepština koje će vam trebati. Piknik, park, ljudi i psi, ima li išta bolje?

Piknik za veridbu

Neočekivani način da proslavite svoju vezu ili postavite pitanje, ovaj prelepi slančiz pop-up piknik očarava nezaboravnom romantikom. Ovo iskustvo piknika uključuje mnoge posebne dodatke, uključujući rustični sto, plišane jastuke, bajkovita svetla i sveže cveće.

Piknik za devojačko veče

Savršeno za druženje sa devojkama ili magični trenutak pred venčanje. Opustite se, ćaskajte i stvarajte divne momente savršene za Instagram. Ovaj slančiz pop-up piknik uključuje jedinstvenu postavku stola sa luksuznim jastucima, svežim cvećem i glamuroznim dekorom koji će sigurno sve impresionirati.

Piknik za krštenje

Kada je u pitanju proslava krštenja, Beograd nudi pregršt zanimljivih lokacija, ali smatramo da je baš pop up piknik, način koji nudi nešto više, nešto posebno. Nudimo Vam vrhunski događaj, jer znamo koliko su Vama ovi trenuci važni.

Kreiramo luksuzne pop-up piknike sa pažljivo odabranim kolekcijama zadivljujućeg kristalno rezanog staklenog posuđa, izvrsnog vintage (i savremenog) posuđa, kvalitetnog mekog nameštaja i jedinstvenih stilskih komada. Ono što je najvažnije, činimo organizaciju proslave jednostavnom. Jednostavno izaberite mesto, pozovite svoje goste, a ostalo prepustite nama. Doći ćete tog dana na luksuzni pop-up piknik u kojem ćete uživati.

I najbolje od svega, kada završite, samo ustanite i idite. Nema pakovanja, pranja ili dovlačenja stvari nazad u auto. Mi ćemo se pobrinuti za sve to.

Piknik sa projekcijom filma

Svi zaslužuju savršen filmski dan! Odličan i za decu i za odrasle, ovaj elegantno ležeran pop-up piknik pretvara svaki dan u „vikend“. Ovo iskustvo na pikniku uključuje postavke stolova prilagođenih deci, čudne papirne lampe, penu za mehuriće, projektor i film, sveže cveće i jastuke za odmor.

Izaberite datum i lokaciju za svoj piknik. Možemo da organizujemo vaš piknik u vašem domu, dvorištu ili parku, kontaktirajte nas za ideje.

Shopping Cart