Ketering za devojačko veče (instagramično)

Devojačko veče se pamti i prepričava, a fotografije gledaju skoro isto kao i one sa venčanja. Zato ga isplanirajte sa stilom. Drage dame, da li planirate svoje devojačko veče? Evo nekoliko korisnih ideja kako da ono bude nezaboravno.

Poslednjih godina ovo veče postalo je neizostavni deo u čitavoj priči oko venčanja. Iako su obaveze oko njegovog planiranja daleko manje nego za samu svadbu, ipak su neke pripreme neophodne da bi to veče ostalo instagramično u najlepšem sećanju. 

Mesto / lokacija događaja

Samo mesto iz iskustva je najlepše kada je na polu otvorenom prostoru. Zavisno od lokacije i vremena, idealno je čak i kada je leto (noći mogu biti hladnije). Znamo da devojačko veče nije lako prekinuti, te je najbolje imati opciju da prespavate (budni do zore) kao jedna ekipa koja udaje sestru / drugaricu.

Ima puno lokacija u Beogradu i okolini za te prilike, ono što se kasnije pokaže je da kompletna organizacija može biti manje zabavna ako je sami spremate, zato prepustite nama da to uradimo umesto vas – Vaše je onda da uživate i pravite trenutke za pamćenje.

Ono što izdvaja jedno devojačako veče je iskustvo koje zajedno proživite u tom danu, uspomene koje stvorite i slike / videe koji usnimite.

Hrana: slatko-slani-zdravi ukusni zalogaji

Ukusni zalogaji dovoljno slatni da kada ih pogledate dođe Vam da ih uslikate pa pojedete. Kornet oblik je instagramičan sam po sebi, a kada u njega dodate i zdrave, ukusne, prirodne namirnice izgleda još lepše i ukusnije.

Hrana koja je ukusna, sveža i spremljena taj dan je ono najbolje. Događaj koji se ne ponavlja i nema reprizu je ono gde hrana i samo posluženje mora biti savršeno, mi baš takvo samo i pravimo . Pored naših slančiz daski ono što nas izdvaja jeste instagramični ketering koji viđate na društvenim mrežama poznatih ličnosti.

Lux, elegancija i ukus su sinonim za dobar ketering pogotovu kada je devojačko veče u pitanju, raznolikost boja i ukusa sigurno će doneti dodatni wow efekat samom događaju. Zato se uvek trudimo da damo maximum i nadmašimo sva očekivanja, jer znamo koliko je ovaj događaj važan.

Shopping Cart