CREW DASKA - M

Najkvalitetniji sastojci

Predjelo za 4-5 osobe

Besplatna dostava (Beograd)

Jestivo cveće

daska-m
Ove impresivne charcuterie daske su suština ukusne i dobre zabave! Slančiz daske prepune su suhomesnatih proizvoda, najkvalitetnijih sireva, krekera, orašastih plodova, suvog i svežeg voća i povrća i još mnogo toga. Vaši gosti će biti oduševljeni ovim prekrasnim i ukusnim zalogajima.
 
Neverovatna stvar u vezi sa Slančiz daskama je da nema kraja mogućim varijacijama. Zamena nekoliko sastojaka svaki put daje nešto novo i neverovatno. Svi vole dasku od mesa i sira punu zabavnih zalogaja! Kako bi još lakše uplovili u istraživanje novih ukusa spremili smo Vam i predlog zalogaja koji dobijate uz svaku poručenu #slanciz dasku.
 

Crew daska M za sve prilike

Savršen rodjendanski poklon, otkrivanje pola deteta, devojačko/momačko veče, nešto originalno što će zasigurno mamiti osmeh prisutnih i Vaš poklon će zaseniti sve.
 
Poklon se može upotpuniti uz doplatu i sa prskalicama, svećicama, QR kod čestitkom sa pesmom po želji i posvetom, šampanjcem sa pozlatom, slančiz društvenom igrom, jestivim zlatom i personalizovanim pakovanjem.
 
 

Jestivo zlato

Dodatak u prehrambenoj industriji, koristiti se kao jestiva dekoracija u luksuznim restoranima širom sveta. 

To je posebna vrsta zlata koje je EU i SAD odobrile kao aditiv za hranu pod šifrom E175.

Šampanjac sa pozlatom

Penušavi šampanjac sa 23k pozlatom (0,2 l). Jedinstven i glamurozan za posebne prilike.

Dodaje luksuzni momenat i savršeno se slaže uz razne varijacije ukusa.

*Prodaje se isključivo u paketu sa daskom.

Personalizovano pakovanje

Ukoliko imate dilemu šta pokloniti dečku ili devojci, ili želite pronaći neobičan poklon za rođendan, godišnjicu ili neku drugu priliku dragoj osobi #slanciz daska je savršen izbor.

Rustično drveno pakovanje, jedinstveno na našem tržištu, daje luksuznu notu poklonu, a hrana koja je uvek sveža i kvalitetna stvara nove ukusne momente.

PORUČI ODMAH

Shopping Cart